Jussi

Laajan kokemuksen lävistyksistä ja kehonmuokkauksista omaava rauhallinen ja luotettava Jussi on toinen Paradise Tattoo & Piercingin omistajista. Jussi on toiminut alalla vuosina 1999-2003 harjoittelijana ja vuodesta 2003 eteenpäin itsensä sillä täysin elättänyt. Löytyy siis usean vuoden kokemus lävistys toimenpiteistä, ja melkein yhtä monen vuoden kokemus erikoisemmista lävistyksistä, microdermaleista, arvista, implanteista, kielen halkaisuista yms. Hän on todennäköisesti myös Suomen kokenein body suspension harrastaja joita tehnyt 2001 vuodesta lähtien Suomessa ja useassa muussa maassa myös vuodesta 2004 eteenpäin.

Viime vuosina kalenterissa ovat olleet mm. APP messut Las Vegasissa (lävistys), BMXnet konferenssit Saksassa (lävistys ja modifikaatiot) sekä myös Wings of Desire Suscon Oslossa (Suspension ja aseptiikka). 2010 ensimmäistä kertaa myös Dallas Suspension Convention (Suspension). Halu oppia lisää on kova koko ajan.

jussi@paradise.fi
Instagram: Jussiparadise

Sachi

Sachi aloitti Paradisessa syksyllä 2016. Kokemusta liikkeessä lävistämisestä löytyy usealta vuodelta jo ennen Paradisessa aloittamista. Sachi tekee lähes kaikkia lävistyksiä studiolla, ja halu kehittää taitoja on edelleen kova.
Viimevuosina lävistyskonfrensseissa käynti on opettanut paljon erilaisista tekniikoista, ja suurinosa lävistyksistä onnistuu ilman ylimääräisiä pihtejä tai välineitä. Innostus sekä pieniin että suuriin projekteihin jatkuu vieläkin vahvana.

sachi@paradise.fi
Instagram: Sachikoxxs