Tärkeää tietoa

Paradise Tattoo & Piercing käyttää pääasiassa Industrial Strengthin sisäkierteisiä, sekä Neometallin “push in” lävistyskoruja. Muita liikkeitä Suomessa joista vastaavia koruja löytyy ovat Body CTRL Jyväskylä, sekä Larypiercing.

Syitä miksi käyttää sisäkierteisiä/push in koruja:

  1. ulkokierteiset korut repivät kudosta lävistysreiässä joka kerta kun vaihdat korun.
  2. ulkokierteiset korut keräävät kierteisiin kehon eritteitä (verta, kudosnestettä..) jotka saattavat ajan kuluessa aiheuttaa tulehduksia
  3. ulkokierteiset korut lisäävät arven muodostumisen riskiä lävistykseen
  4. laadun tarkkailu ulkokierteisillä koruilla on yleisesti paljon huonompi kuin esim. Industrial Strengthin, Anatometal, SM316 tai Gorilla Glassin koruissa joissa loppuhionta toteutetaan käsin.
  5. kivipäät koruihin ovat paljon kestävämpiä sisäkierteisissä koruissa

Lävistyskorut:

Kaikki Paradisessa käytetyt ensilävistyskorut puhdistetaan erillisessä puhtaassa ultraäänipesurissa (poistaa tehdaspölyn, kiillotus- ja työstöjäänteiden yms.) ja steriloidaan yksittäispakattuna vakuumiautoklaavissa aina ennen käyttöä.

Meillä on tarjolla laaja valikoima titaanisia ja kultaisia lävistyskoruja, jotka kaikki ovat turvallisia ensilävistykseen. Kultakoruja tilaamme mm. Body Gems, Anatometal, Maria Tash, Sacred Symbols & Kiwi Jewelry nimisiltä valmistajilta.

Emme käytä tuoreisiin lävistyksiin asiakkaiden omia koruja.

 

Hinta:

Sisäkierteiset käsinkiillotetut korut maksavat yleisempiä peruskoruja enemmän sen takia koska niitä on kalliimpi valmistaa, mutta sitä kautta ne on ovat myös ystävällisempiä kehollesi. Kierteiden teko on vaikeampaa ja kalliimpaa kuten myös tärkeä käsinkiillotus ottaa aikansa ja laaduntarkkailu. Korujamme eivät valmista pienet lapset Aasiassa vaan asiaan perehtyneet alan johtavat ammattilaiset omilla tehtaillaan Pohjois-Amerikassa.

Omaan kehoon hankkiessa koruja, tatuointeja tai muita kehonmuokkauksia on hyvä muistaa, että laadusta kannattaa maksaa.

Ajanvaraus:

Saat ajan soittamalla suoraan liikkeelle 050 582 5802, tulemalla paikan päälle tai varaamalla aika nettisivuilta. Oli kyseessä sitten vaativa lävistys tai pelkkä korunvaihto, niin KAIKKIIN toimenpiteisiin kannattaa varata aika. Ajanvaraus on helppoa, silloin myös turhat odottelut ja jonotukset jäävät pois sekä kaikille varataan varmasti riittävä aika toimenpiteeseen.

Ikärajat:

15-18-vuotias täyttää ja allekirjoittaa liikkeellä asiakaslomakkeen jossa kysytään huoltajan suostumus kyseiseen lävistykseen. Huoltajan ei tarvitse olla mukana. Alle 15-vuotiaalla pitää olla huoltaja mukana.
Emme tee nännien tai genitaalialueiden lävistyksiä alle 18-vuotiaille.

Emme lävistä alle 7-vuotiaita lapsia.

Lupalaput ei käy. 18-vuotias on täysi-ikäinen ja saa tehdä mitä haluaa.

Asiakaskortti:

Lävistyksen ottaja saa mukaansa henkilökohtaisen kortin johon merkataan korun koko, lävistys, tekijä ja päivämäärä. Kortista löytyy myös kattavat hoito-ohjeet lävistyksille sekä yhteystiedot Paradiseen. Kun vaihdat korua lyhyempään tai pidempään, alennus on 50%. Jokaisesta otetusta lävistyksestä saat -10% alennuskortin, jonka voit käyttää seuraavan ostoksen yhteydessä. Kortteja voi käyttää yhden kerrallaan.

Lävistystila:

Lävistykset ja kehonmuokkaukset tehdään liikkeessämme erillisessä suljetussa huoneessa täydellisen yksityisyyden ja puhtauden takaamiseksi. Liikkeemme on Suomen terveysviranomaisten tarkastama ja hyväksymä. Lävistyshuoneessa on selkeästi eroteltuna puhdas työskentelyalue sekä erillinen alue likaisille instrumenteille ja jätteelle. Kaikki pinnat ja tasot ovat helposti puhtaanapidettäviä ja hygienisiä. Työtasot ja lävistystuoli desinfioidaan aina töihin tultaessa ja aina asiakkaiden välissä. Lattiat ja muut pinnat pestään säännöllisesti ja pidetään puhtaina ja siisteinä.

Toimenpiteessä käytettävät korut, neulat ym. välineet avataan varovasti puhtain hanskoin steriilipakkauksista koskematta välineisiin. Lävistettävä alue desinfioidaan huolellisesti ja lävistyskohta merkataan kertakäyttöistä steriloitua merkkaustikkua ja antiseptistä mustetta käyttäen.

Lävistystilanteessa käytetään hengitysmaskia sekä kertakäyttöisiä toimenpidehanskoja. Lävistys tehdään kertakäyttöisellä steriilillä lävistysneulalla joka hävitetään tarkoitukseen suunniteltuun neula-astiaan välittömästi lävistyksen jälkeen. Kaikki neulat, skalpellin terät, ihostanssit ym. ihon lävistävät instrumentit ovat poikkeuksetta kertakäyttöisiä. Lävistämisen jälkeen lävistys ja ympäröivä iho puhdistetaan steriilillä keittosuolaliuoksella.

Käytetyt pihdit ym. välineet siirretään kannelliseen säilytysastiaan desinfioivaan instrumenttiliuokseen, jossa ne päivän päätteeksi kuljetetaan erilliseen pesu- ja sterilointihuoneeseen.

Välinehuolto:

Käytettyjen välineiden pesu ja sterilointi tapahtuu Paradisen erillisessä sterilointihuoneessa. Instrumentit puhdistetaan ensin ultraäänipesureissa (tatuointi- ja lävistysvälineille löytyy omat pesurit). Pesun jälkeen instrumentit huuhdellaan, kuivataan ja pussitetaan autoklaavipusseihin. Pussit suljetaan kuumasaumaajalla, jonka jälkeen ne steriloidaan B-luokan vakuumiautoklaavissa. Paradisen vakuumiautoklaavi testataan säännöllisesti jotta sterilointi pysyy luotettavana ja varmana.